Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Munkfors 2007-01-12.

Fortsatt hopp om RM-rally i Munkfors.

De flesta rallyarrangörer backar ur och flyttar tävlingar, men i Munkfors finns ännu hopp om RM-tävling efter rådslag med flera meteorologiska institut.

SM-arrangören i Sandviken flyttar, Bergslagsrallyt flyttar och så även Fredriksbergs MK med Dan Anderssons minne. Men Munkfors Motorclub har fortfarande is i magen och räknar med kyla och snö inför nästa helgs RM-premiär för Historiska Rallybilar och Tjejer.

Vitt i Munkfors
Munkfors Motorclub gör allt för en vit vinter, tävlingsledare Håkan Nilsson har bett till högre makter och kung Bore i en närliggande kyrka vid ishotellet i Jukkasjärvi. Efter konsultation med både Kung Bore, flera vädermedier och snödans i fredagens nysnö, kommer Munkfors MC att köra tävling nästa helg, om inte hela himmelen trillar ner.

Rallyförare efterlyses
Vid anmälningstidens utgång har dock endast 61 rallyförare anmält sig, ett lågt deltagarantal som med all säkerhet till största del beror på osäkerheten med vädret. Munkforsklubben lockar nu därför med slopad efteranmälningsavgift fram till och med onsdag klockan 18:00.


Mer information om RM-deltävlingen kan ni vänta i kommande pressmeddelande inför tävlingen.

Med rallyhälsningar
Anders Ekström
Presschef MunkforsRundan.