Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Daniel Ivarsson Racing

Nu drar 2007 igång med test i England och nytt event med Rittal:

Efter ett första år i Formula Renault i Sverige siktar nu 19 åriga Daniel Ivarsson på att köra internationellt, redan den 25 januari körs första testet på engelska Rockingham. Under vintern har Daniel dessutom hunnit med att tillsammans med en av huvudpartner (Rittal Scandinavia AB) startat ett nytt event, RiKart Cup 2007.

- Under vintern har jag tillsammans med Rittal Scandinavian AB sjösatt ett helt nytt projekt som kallas RiKart Cup, vi har bjudit in 7 000 av Rittals kunder till en enastående nationellgokartserie. Deltävlingarna kommer att gå i Stockholm, Göteborg och Halmstad, vi kommer dessutom att arrangera en stor final för de som lyckas bäst i deltävlingarna!

- RiKart Cup kommer att vara en stor gokartserie som sagt och vi räknar med att ha minst 200 deltagare; som alla är kunder till Rittal. Rittal kommer vara en av våra huvudpartners inför den nya säsongen och kommer synas väl på min racingbil! säger Daniel med stor optimism.

- Vi ser verkligen fram emot både vårt nya event RiKart Cup som vi avser att göra till ett årligt återkommande kundevenemang och att på nära håll få följa Daniels utveckling inom racing världen. Att gå med i Daniel Ivarsson Racing som huvudsponsor till Daniel är inspirerande för oss och ligger helt i linje med vår filosofi att vara med och satsa på ungdomars utveckling inom idrotten. säger marknadschefen Håkan Persson på Rittal Scandinavian AB.

Den 24 november åker Daniel till England för att köra årets första testdag, testet kommer att köras för ett engelskt toppteam på den nybyggda banan, Rockingham.

- Det blir grymt kul att börja köra igen efter det relativt korta vinteruppehållet, jag ser verkligen fram emot detta test! säger Daniel.

Bifogat finner Ni den nya designen på Formula Renault 2,0 med helt nya vingar och sidepods!
OBS. Daniels bil kommer inte ha samma design på bilen på bilden vad gäller färg och dekaler.

Med vänliga hälsningar:
Daniel Ivarsson Racing

www.daniel-ivarsson.com.