Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Stort intresse för fribiljetter
Intresset var på topp när Svenska Rallyt delade ut gratisbiljetter till Uddeholm Swedish Rally under fredagen.
– Vilken härlig uppmärksamhet, konstaterade bland annat Daniel Carlsson som fanns på plats i Mitt i City för att tillsammans med ytterligare fyra förare skriva autografer.

100 dagpass till valfri tävlingsdag och 100 fribiljetter till den avslutande Superspecialen på Färjestadstravet. Det var vad Svenska Rallyt hade att erbjuda när den svenska VM-deltävlingen i rally intog Mitt i City i centrala Karlstad under fredagen.

Kön var lång och på sin väg till en fribiljett erbjöds besökarna både autograf och en pratstund med några av de hetaste värmlänningarna i startfältet.
– Vad mycket folk det är, överraskande många, tyckte bland annat Anders Gullstrand som i Uddeholm Swedish Rally gör sin första tävling i en fyrhjulsdriven bil.

Positivt överraskade var även nyblivne pappan Oscar Svedlund, Daniel Carlsson, Mats Jonsson och Per-Arne Strand.Svedlund, Jonsson och Strand hade dessutom sina tävlingsbilar med sig.

Uddeholm Swedish Rally, årets andra deltävling i rally-VM, avgörs 8-11 februari. Tävlingen inleds och avslutas med en Superspecialsträcka på Färjestadstravet i Karlstad.

Foto: Rasmus Bjerén
Många tog chansen när Svenska Rallyt delade ut 200 fribiljetter i Mitt i City under fredagen. Fem värmländska toppförare, Mats Jonsson, Per-Arne Strand, Anders Gullstrand, Daniel Carlsson och Oscar Svedlund fanns på plats för en pratstund och autografskrivning.

Svenska Rallyt AB
Media
Jerker Johansson text