Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Mikael Lindqvist tvåa i Rally-SM

Lindqvist Motorsport kom på en mycket meriterande tredje plats i årets tredje deltävling i Rally-SM. Under fredagen och lördagen har Snapphanerallyt i Hässleholm avgjorts, det började på fredagen med två sträckor på Garnisonsområdet i centrala Hässleholm.

- Det är alltid svårt att köra i tävlingstempo första gången med en ny bil. Vi snurrade nästan direkt så det blev inte någon bra tid på första sträckan. Vi tog revansch direkt och var snabbast på SS 2, det gjorde att nattsömnen blev mycket bättre, säger Mikael.

På lördagens sträckor var det helt nya förutsättningar, sju sträckor, grusunderlag och ett regnoväder.

- Vi körde tre sträckor på morgonen innan första servicen. Det var första gången vi åkte med den här bilen i regn och halka. Vi hade inte rätt inställningar på diffar och stötdämpare, så det var väldigt halt och jag litade inte riktigt på bilen. På servicen ställde vi om bilen och hittade mycket bättre känsla, det gick riktigt bra på slutet, ja, förutom ett kärringstopp i starten på den sjätte sträckan, skrattar Micke.

Lindqvist Motorsport blev trea i rallyt och kom på andra plats i sin klass. Tre sträcksegrar blev det också, med två deltävlingar kvar i Rally-SM ligger Lindqvist Motorsport på en silver plats i SM. Nästa tävling avgörs i Köping den 18-19 September.

Nu finns också vår hemsida tillgänglig för alla som vill veta lite mer om oss. Besök gärna den på www.lindqvistmotorsport.se , där det även kommer att finnas bilder och film från helgen.

Lindqvist Motorsport