Resultatservice - Nyheter
© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt.
Eftertryck eller annan kopiering kan endast göras efter medgivande av Resultatservice.

Galatävling om bilsport i centrala Örebro

Bilsportgalans tävling för allmänheten är i full gång i Örebro. Hos cityhandlarna finns frågor att besvara och fina priser väntar på att få delas ut under festliga former på Järntorget.

Conventum är festplats då Svenska Bilsportförbundet arrangerar Bilsportgalan i Örebro på kvällen den 23 januari. Men redan under förmiddagen står tävlingsfordon uppställda på Järntorget, och de yngre besökarna kan prova radiostyrd bilsport.
Inne i Olsbergs trailer kan örebroarna stifta bekantskap med elitförare som villigt skriver autografer, och utanför granska den specialbyggda Ford som den finske rallyvärldsmästaren Marcus Grönholm körde upp! för klassiska Pikes Peak i USA. Den bilen kommer senare under dagen att flytta med till Conventum.

Redan nu pågår tävlingsaktiviteter hos cityhandlarna, om och kring bilsport. Förbundet kommer att dela ut en signerad rallycrosstavla av Sverigeeliten till den som svarar rätt på samtliga frågor, och bäst kan motivera sitt smutronställe i city. Andra priser är rallypass till VM-deltävlingen Rally Sweden och prenumerationer på tidningen Bilsport-Börsen.
Vinnarna får hämta sina priser galadagen på Järntorget mellan 11.00-14.00.



Annemo Friberg
PR & Kommunikation
Svenska Bilsportförbundet