Nyheter

Rally-SM i Östersund till helgen för Mattias Adielsson
Vauxhall Motorsport Junior Rally Team föraren Mattias Adielsson från Göteborg startar till helgen i den andra deltävlingen av årets Rally-SM. Östersund Winter Rally startar på fredag med två specialsträckor och avslutas sedan på lördagen med fem specialsträckor. Totalt avgörs tävlingen över ca 11 mil fina vintervägar.

- Det ska bli riktigt roligt att äntligen få köra tävling igen. Jag är superladdad inför det här uppgiften. Det är också bra att Andreas och jag får ett tävlingstillfälle tillsammans innan första deltävlingen i Brittiska juniormästerskapen. Vi ska ta tävlingen i vårt eget tempo och hitta en skön känsla i bilen. Det är klart när vi väl står på startlinjen är det ju tävling, som går på tid, så vi kommer nog allt försöka så mycket vi kan. Motståndet är inte att leka med, det är många med som åker riktigt fort, säger Mattias Adielsson.

Fredagens etapp avslutas nder kvällen med en publiksträcka på den berömda skidstadion i Östersund. På lördagen ska sedan flera klassiska sträckor avgöras innan målgången sker på stortorget i centrala Östersund vid klockan 16.

Följ Östersund Winter Rally via, www.rallysm.se

Urban Andersson