Nyheter

Robin Liljegren laddad inför andra SM-tävlingen
Robin Liljegren med co-driver Danny Holgersson befinner sig just nu uppe i Östersund för test under torsdagen innan tävlingen drar igång på fredagen med två sträckor i mörker.

Även denna gång kommer Robin till start med en för honom ny bil. Första deltävlingen i Söderhamn lånade man Nybes Volvo men nu kommer man till start i teamets egna 240. En något enklare och billigare bil jämfört med den de lånade i Söderhamn.

- Det är väl en rätt klassisk 240, säger Robin. Fyrväxlad dogbox, Dana-diff i bakaxeln. Motorn köpte vi billigt begagnad men den är vi supernöjda med efter lite justering hos Highspeed. Det bästa på bilen är nog den justerbara fjädringen från Reiger som gjort att vi fått en bra känsla i bilen under dagens tester, fortsätter Robin.

Efter en niondeplats i Söderhamn så har Robin och Danny med sig två SM-poäng. Men några topplaceringar hoppas man inte på i Östersund.

- Framförallt så ska vi ta oss runt hela rallyt. Vi är här för att se och lära inför kommande utmaningar, avslutar Robin.