Nyheter

Dennis Rådström imponerar på Sardinien - Tar sträckseger i JWRC
Det har vart en väldigt bra dag för Torsbysonen Dennis Rådström i JWRC-tävlingen på Sardinien. Tillsammans med sin kartläsare Johan Johansson från Valdemarsvik tog paret sin första sträckseger i Rally-VM när de var snabbaste junior på dagens första sträcka. Detta i deras andra VM-tävling någonsin. De följde upp med flera topp tre tider under resten av dagen som kunde slutat riktigt bra, om de inte kört punktering på sträcka 12 och tappat över tre minuter. Trotts detta ligger de på en femteplats i klassen.

- Det har vart en fantastisk dag! Det är otroligt skönt att ta den första sträcksegern, det ska egentligen inte gå när man åker sin andra VM-tävling någonsin. Men vi är tävlingsmänniskor, säger Dennis.

- Kemin mellan mig och Johan i bilen är jättebra och vi utvecklas hela tiden. Noterna blir bättre och bättre och jag får till körstilen för de tuffa vägarna här i Sardinien. Förutom punkteringen är vi jättenöjda med dagen.

- Imorgon väntar fyra grymt tuffa sträckor, på löst jordunderlag. Så det blir utmanande. Det är mycket kvar av tävlingen och allt kan hända, så vi kör på i vårt tempo och tar inga risker, avslutar Dennis.