Nyheter

Dennis Rådström står över Tyska VM-Rallyt
Efter två tredjedelar av sin första säsong i Junior-VM i Rally, JWRC, ligger Dennis Rådström från Torsby med kartläsaren Johan Johansson från Valdemarsvik på en tredjeplats i mästerskapet och leder rookie-cupen. De har så här långt tagit två femteplatser och två raka pallplatser, senast i helgen när de blev trea i det Finska VM-rallyt. Men nu tvingas teamet stå över nästa deltävling i Tyskland.

- Blickar man tillbaka på säsongen så har det var en otrolig spännande resa med hård konkurrens mot världens bästa juniorer, det har vart häftigt och utvecklande med oerhört proffsigt team och vart givande för våra partners. Men framförallt har det utvecklande för oss som besättning, säger Dennis.


Foto: @World

- Vi hoppas inte att årets säsong ska vara slut, men vi har ett budgetunderskott och kommer inte till start i Tyskland. Vi jobbar stenhårt för att köra finalen i Spanien och går för segern i rookie-cupen, men behöver all hjälp vi kan få för att ta oss dit, avslutar Dennis.

Dennis Rådström och Johan Johansson tävlar i Junior-VM i Rally, JWRC, och gör 2017 sin första säsong. De har tagit två femteplatsen på Korsika och Sardinien och fightades om segern i Polen där de slutade på en andraplats. I Finland tog de hem tredjeplatsen efter att ha rullat den avslutande dagen. De leder den interna rookie-cupen.

VM-Tabellen efter 4 deltävlingar:
1. Nil Solans(ESP) 119p
2. Nicolas Ciamin(FRA) 93p
3. Dennis Rådström(SWE) 64p
4. Therry Folb(FRA) 54p
5. Julius Tannert(GER) 50p


Sebastian Bourghardt