Nyheter

VM-ledaren till NGK-Masters med seger i sikte
Prestigefyllda NGK-Masters körs i år för 13:e gången. Årets tävling körs på Kalvholmen i Karlstad den 14 oktober och som vanligt är intresset otroligt stort. Bland den etablerade Folkraceeliten smids det planer runt om i landet hur man skall bära sig åt för att lyckas vinna den hett eftertraktade trofén. I Karlstad möter den etablerade eliten även motorstjärnor från andra discipliner och prestigekampen är ett faktum.

En av Sveriges hetaste motorstjärnor vill gärna visa att det går att vinna även utan större erfarenhet av Folkrace. Med resultatraden 84, 38 och 2 i tävlingen är nu siktet inställt på seger. Rallycross-VM stjärnan och mästerskapsledaren Johan Kristoffersson från Arvika kommer till NGK-Masters på Kalvholmen i Karlstad med en enda målsättning, SEGER!

Johan leder rallycross-VM efter nio av 12 deltävlingar med hela 46 poäng före teamkollegan Petter Solberg och kan vara klar världsmästare i rallycross-VM när NGK-masters avgörs på Kalvholmen i Karlstad den 14 oktober. Med fyra raka segrar i årets VM är Johan redan historisk, det kan bara toppas med att vinna prestigefyllda NGK-Masters....

Per Andersson