Nyheter

Allt klart för start i Svenska RallyCupen 2018!
Sponsoravtalen klara och anmälan för årets första deltävling i Svenska RallyCupen 2018 öppnar under måndagens kväll, de tävlande har väntat och nu är det klart att det handlar om en prispott på 250´000:- som ska fördelas vid årets slut.

I slutet av oktober presenterade vi tävlingskalendern för 2018 och vid nyår kom regelverket, precis som vanligt med bara några mindre justeringar. Sex arrangörer står redo för årets säsong, alla är på tå och arrangörerna jobbar för högtryck med sina kommande arrangemang för att leverera på en som vanligt hög nivå!

Närmast på tur står Rally Biltema där Carlstad RC ihop med Forshaga MC inleder säsongen, det handlar där om sex mil special fördelat på sex sträckor i de Värmländska skogarna - en stor premiär värd cupen och våra Svenska rallyåkare som väljer att tävla i god gemenskap och väl utvalda tävlingar på hög nivå! För de tävlande gäller det att hänga på låset när anmälan öppnar, intresset brukar vara rekordstort när Svenska RallyCupen startar i rallymetropolen Karlstad!

Cuporganisationen har under vintern och tidiga våren arbetat med cupens partner, vi ser mångåriga partners ihop med nya när årets säsong rullar igång, gemensamt för dem alla är att de har ett genuint intresse för rally och motorsport och når här än närmare sin målgrupp! Flera av våra partners tar också möjligheten att finnas på plats på våra deltävlingar, ett bra möte för de tävlande att för att få tips och råd! Vi har allt från leverantörer av personlig utrustning, däck, hjulupphängning, växellådor, noter och bildelar i vår portfölj av partners - d.v.s. en perfekt grund för våra tävlande att ta del av.

Följ oss på www.svenskarallycupen.se under säsongen för senaste nytt och information om deltävlingarna!

Tävlingskalender 2018:
» 19/05: Rally Biltema. Carlstad RC, Forshaga MC.
» 16/06: Gästabudstrofén. SMK Nyköping.
» 04/08: Kullingstrofén. Kullings MS.
» 01/09: EMK-Kannan. Eskilstuna MK.
» 22/09: Mälarrallyt. SMK Södermanland.
» 27/10: Elektrikerna Marknadsnatta. Västra Östergötlands MK.


Jeremias Ericsson