Nyheter

VOC Mekonomen Rally lanserar Revanschen också för alla er som inte vann


Vid årets finaltävling Rikspokalen i Örebro kör vi som alla redan vet inte bara final utan också MästarMötet speciellt för alla vinnare av högsta elitklassen vi sett genom åren. Men, vi har känt ett sug även från alla er som tävlade men som inte vann att vara med och utmana alla tidigare hjältar. Därför lanserar vi också REVANSCHEN. En chans att äntligen... en ärofylld utmärkelse stadfäst för alltid av en ärofylld pokal att kämpa om för dig som vill vara med och utmana.

MästarMötet blev en succé direkt som det lanserades, all heder åt Rickard Gustavsson som är initiativtagare till projektet och som också driver det ända in i mål. Men, nästan omedelbart kom frågan... alla vi som kört de tidigare åren men som inte vann högsta elitklassen? Alla vi som kämpade för att slå Mats Karlsson, Bosse Hemmingson, Niclas Carlsson eller någon av de andra vinnarna? Finns det inte plats för oss?

Självklart gör de det! Ni är mer än välkomna! Är det någon tävling för resten av livet som ni ska köra så är det årets final, Rikspokalen i Örebro. Därför lanserar vi också REVANSCHEN, en ärofylld tävling-i-tävlingen för alla er andra "återfallstävlande" i klassen.

- Äran är det som står på spel. Hyllningen ni får på kvällens prisutdelning kommer att värma era rallyhjärtan så länge ni kan minnas och ge er något att berätta för barnbarnen. Ni kommer också att få en vinnarpokal som bestryker och stadfäster er bedrift, den inbyggda äran i denna gör den pokalen till en juvel för prishyllan, säger klassansvarig Roger Fransson.

Reglerna är enkla. Alla "återfallsförare" seedas direkt efter MästarMötes-gruppen som i sin tur startar direkt efter Elit A detta oavsett vilken förarklass ni tillhör idag. Ni anger bara REVANSCHEN under övriga upplysningar sist i anmälan så att vi kan identifiera er när vi ska seeda.

- Ni tävlar, som sig bör, även mot MästarMötes-gruppen så ni måste slå även dem för att vinna Revanschpokalen, all ära och inte minst allas vördnad. Det är ju det som är själva poängen, chansen att äntligen få tvåla till NN. Blir det en tidigare mästare som är snabbast i hela återfallsgruppen så går han hem med båda pokalerna och den totala äran. Så nu får ni revanschåkare visa att det inte ska hända, inte en-gång-till!

Prisutdelning för såväl MästarMötet som Revanschen kommer att äga rum på jubileumsmiddagen inne på Restaurang UMAMI på kvällen efter finalen, mer information om den och hur ni anmäler er dit hittar ni i en egen nyhet.

Anmälan till tävlingen gör du "som vanligt" på och där hittar du också inbjudan.

Tveka inte. Anmäl dig nu direkt till den roligaste rallydagen i ditt liv, och den roligaste i mannaminne.

Hjärtligt välkomna till en fantastisk rallydag krönt av en fantastisk fest!

Roger Fransson