Nyheter

Nytt samarbete med Barth Motorsport ger vinnare gratis noter
Vi är stolta att presentera ett samarbete med vår partner Barth Motorsport med nya former. Det innebär i korthet att vinnare i SverigeSeriedeltävling förarklass A, B och C får en uppsättning fria noter i nästföljande deltävling i serien.

Den uppmärksamme har säkert noterat att det inte anordnas någon P1 Cup i vår klass i år. P1 som bär en del av kostnaden för detta slickar sina sår efter Corona. Vi hoppas kunna komma tillbaka med det upplägg den cupen hade igen i framtiden.

Men, under tiden tills P1 Cup kan ta full fart igen så kan vi stolt presentera ett samarbete med Barth Motorsport. Samarbetet innebär att vinnare i SverigeSeriens alla förarklasser A, B och C får en uppsättning fria noter i nästföljande deltävling. Det enda ni behöver göra för att inkassera detta pris är att ange "Vinnare föregående tävling - fria noter" i anteckningar/övriga upplysningar i er anmälan till nästa tävling.

De fria noterna kan inte sparas till en senare deltävling utan gäller endast i den deltävling som följer direkt efter den deltävling ni vunnit.

Eftersom att säsongen inleddes med en dubbeltävling i Torsby så premieras alla vinnare i Torsby med fria noter i nästa tävling i Sandviken.

Skulle en tävling av någon anledning ställas in så flyttas däremot ert pris till nästa arrangerade tävling.

Grattis till alla er vinnare i Torsby. Ni har alla en uppsättning fria noter att kvittera ut i Sandviken.

Roger Fransson