Nyheter

Tom Kristensson och Andreas Johansson kör andra deltävlingen i Polska mästerskapet
Kommande helg kommer Tom Kristensson och Andreas Johansson att köra andra deltävlingen i rally i Polska mästerskapet för sitt polska team koWax/2Brally. Man kommer med samma Hyundai i20 R5, som de körde i Tjeckien före påsk.

- Tävlingen fanns egentligen inte med i planen, men teamet ville gärna att jag skulle köra, och med lite pussel fick vi ihop det, säger Tom

- Jag både vill och behöver så mycket mil som möjligt med bilen, så jag är väldigt tacksam för att teamet ger oss den här möjligheten, plus att vi kommer att hinna med lite test innan, eftersom tävlingen går lördag/söndag.

Namnet på tävlingen är Raid Swidnicki-KRAUSE och har huvudort i Swidnica, sydväst om Wroclaw. 10 specialsträckor på totalt ca 12 mil skall avverkas, samtliga på asfaltunderlag.

- Vi skall dra nytta av de erfarenheter vi skaffade oss i Tjeckien och försöka få till ett bra tempo. I övrigt har jag inte någon tidigare kunskap om tävlingen, där motståndet består av enbart inhemska förare, en hel del i vassa Rally 2-bilar, avslutar Tom

Tom Kristensson Motorsport