Nyheter

Patriks Rallyteam 2014
Med guldet säkrat avslutade Patrik och Jeppe SM-säsongen 2013 med att vara totalsnabbast på tävlingens sista sträcka trots att Mats Thorzelius attackerade sin hemmasträcka i en vassare Toyota Corolla WRC. Med 4 SM-medaljer i rad med Mitsubishin, avslutat med två raka SM-guld kände Patrik och Jeppe att de hade gjort sitt i Mitsun. 2014 skulle bli ett ?sabbatsår?.

När Mathias på NYBE erbjöd Patrik och Jeppe att testa hans Volvo 240 blev frestelsen för stor. lnte längre en vinnarbil i Timmat2WD hade Patrik och Jeppe riktigt roligt i Volvon. Andraplatsen i Trimmat 2WD på den inledande kvällsetappen i mörker i Uppsala, SM-avslutningen, väckte nästan större rubriker än förra årets avslutning, Ola Strömberg var mäkta imponerad. Linköping och Uppsala räckte till ett SM-pris, inte illa efter så sparsamt tävlande.

2014 avslutades med att Mathias åkte med Patrik i SSRC-finalen i Nässjö. Det var premiär för Mathias att skriva egna noter. Att åka så fort på egna noter mitt uppe på vägen var en upplevelse för Mathias som han sent skall glömma. Blev det mersmak?

Teamet jobbar nu hårt för att stå på startlinjen i en konkurrenskraftig bil i SSR-tävlingen i Karlskrona i Kristi Himmelsfärdshelgen.

Ett stort TACK till sponsorer, supporters och mekaniker som stöttat oss i alla år och även i år. Ett extra tack till Mathias och NYBE som lånat ut Volvon. Utan er alla hade 2014 blivit ett sabbatsår.

GOTT NYTT ÅR
Patrik och Jeppe