Nyheter

Nu släpps SUNOCO:s produkter via Svenska Rallycupens avtal!
Nytt år nya möjligheter, och från Svenska Rallycupen är vi mycket nöjda att tecknat ett partneravtal med en av världens största olje & bränsleproducenter.

Och framför allt ett företag med lång tradition inom internationell motorsport, med spetskompetens mot högpresterande drivlinor, allt från Top Fueldragsters och NASCAR-bilar till alla behov inom åkerier och entreprenad.

Tre hundra varv i tre hundra Km/h är vad NASCAR-bilarna utsätts för, med konstanta tester i nära samarbete med de bästa teamen, gör att SUNOCO kan erbjuda de bästa produkterna.

Med vårt samarbetsavtal erbjuds nu SUNOCO:s produkter till klart fördelaktiga priser till tidigare och kommande tävlande i Svenska Rallycupen.

En beställningssida är nu skapad på svenskarallycupen.se för att hantera SRC:s avtal med SUNOCO, där kan ni hitta hela informationsdokumentet, alla priser på motor - transmissionsolja och högkvalitativa bränslen som levererar din motor full effekt varje meter.

Tex. SUNOCO:s bästa raceolja för drygt 90 kr/l är svårslaget, plus att SRC får en bonus till vår prispott för varje liter olja och bränsle som säljs via SRC-avtalet. Således finns det bara vinnare i denna deal för svensk bilsport.

För visst är din tävlingsbil och framför allt motorn värd de bästa produkterna, bästa smörjning från första metern och ett bränsle som till skillnad från bensinmackens kvalitetslotteri, håller vad det lovar till din motor som den är inställd/mappad för. Är du tävlande i Svenska Rallycupen och även har åkeri eller entreprenadmaskiner, så är du även välkommen att utnyttja SRC:s avtal att köpa produkterna till detta pris och samtidigt vara med och stötta SRC genom den bonus som avtalet ger cupen. Ni får alla köpa hur mycket ni vill och behöver till detta avtalspris.

För att ge bästa service till Svenska Rallycupens tävlande, kommer SUNOCO att finnas på plats vid alla 2015-års tävlingar, där du kan hämta ut beställda produkter fraktfritt (givetvis finns det mesta också på plats för spontanköp). Ett retursystem införs för att hantera/distribuera bränsle i riktiga metalldunkar, bättre logistik och bättre för miljön! Låt alltså SUNOCO hantera er olja och bränsle i sin distributionsbil som har tillstånd för detta. De finns på varje serviceplats för er skull. Du kommer där även att kunna köpa servicetält och teamkläder, se info på webbsidan.

SUNOCO / SRC-avtalet, rätt produkter till rätt pris för svensk rallysport.

Officiell webbsida: www.svenskarallycupen.se
Facebook: www.facebook.com/svenskarallycupen

Jeremias Ericsson