Nyheter

EM-satsande Peter Hedström till SM-premiären tillsammans med Linus Leise
Till SM-premiären i rallycross blir Hedströms Motorsport en rejäl vitamin-injektion. Peter Hedström ställer två bilar på startlinjen i nästa helgs SM-premiär Rally-X, som körs på Skövde flygplats.

Peter Hedström är nu mer laddad än någonsin. En ny EM-säsong står för dörren, men Hedströms Motorsports samarbetspartners med Autoexperten och Liqui Moly i spetsen, ser gärna ännu mer exponering i Sverige.
- Vi kommer till start med två bilar i SM-premiären eftersom våra partners gärna ser mer av lokal exponering i Sverige, säger Peter Hedström.

Detta gör att Peter Hedström öppnar dörren för en ny lovande yngre förare. Linus Leise kommer att köra en av de två Skoda Fabia Supercar, som Hedströms Motorsport ställer på startlinjen i Rally-X Volvo Race Skövde.
- Det känns mycket stimulerande att kunna ge yngre lovande förare chansen i den tyngsta divisionen i rallycross, säger Peter Hedström.

Linus Leise kommer närmast från Supercar Lite, där han debuterade i fjol. Tidigare har Leise även kört SM i Supernationell 2400. Han var under fjolåret var snubblande nära SM-medalj i Supercar Lite. Men han föll på mållinjen, bokstavligen.
- Jag kraschade i finalen på Solvalla, så där rök medaljen, minns Linus. Att få möjligheten att ta plats hos Hedströms Motorsport och köra Supercar i SM-premiären, det var en chans Linus inte ville missa.
- Hela vintern har gått och jag hade inget färdigt, så den här chansen känns mycket bra, jublar Linus. Nästa helg varvar motorerna upp med rallycross-SM i den tuffa RallyX-serien, som körs tillsammans med STCC. Platsen är Skövde flygplats och på startlinjen i Supercar finns där två bilar som kommer att sätta färg på Supercar från Hedströms Motorsport.

Anders Ekström