Nyheter

Brink tvåa i SM-premiären!
Brink Motorsport äntrade ny mark under helgen när Skövde flygplats var värd för SM-premiären i rallycross. Med sig hem fick man en hel hög med mästerskapspoäng efter att ha korsat mållinjen som andra bil i finalen.

- Riktigt skönt att vara igång med säsongen och att kunna lämna Skövde med gott om poäng. Väderomslag och en temporär bana som blev väldigt uppkörd gav oss en del trubbel under dagen men vi kom tillbaka starkt under avslutningen och det känns skönt att få kliva upp på pallen säger Tobias Brink.

Helgen bjöd på motorfest då STCC och SM i racing körde under lördagen medan RallyX och SM i rallycross körde under söndagen.

- Vi är mycket nöjda med helgen där hela teamet förtjänar en eloge efter en väldigt god insats. Bankaraktären med ett så knixigt grusparti vart helt nytt för oss och vi fortsätter att lära oss mer i vår resa inom rallycrossen kommenterar Ted Brink.

Näst på tur är Strängnäs som är värd för den andra deltävlingen i RallyX den 11 juni. Teamet är nu åter i Eslöv för att utvärdera helgen och ladda om inför nästa utmaning.

- Det är ingen tvekan på om farten är där men vi behöver höja vår lägstanivå, då kommer vi bli riktigt farliga avslutar Tobias Brink.

Följ oss på Instagram: @brinkmotorsport