Nyheter

Patrik och Jeppe till Karlskrona
Patrik och Jeppe förbereder sig för start i SM-rallyt SSR i Karlskrona 15 ? 16 maj. Patrik och Jeppe har tidigare haft stora framgångar i SSR, 2013 tappade man totalsegern med 2,3 sekunder efter att kämpat med en sjuk motor sista dagen.

Tävlingen startar med 3 specialsträckor på fredagkvällen med första start 17:30 från Arena Karlskrona (Rosenholm) där 88 tävlingsekipage skall passera startrampen. Efter ytterligare 7 specialsträckor på lördagen beräknas första tävlande passera målrampen strax efter kl 16. Patriks Rallyteam slår upp sitt stora VIP-tält för inbjudna sponsorer och supporters på fredagkvällen där de kan följa tävlingen.

Den nya Mitsubishi Mirage R5 bilen kommer att finnas på plats. Thomas Weng och Mpart har gjort ett enormt jobb för att få bilen körklar i tid men en saknad leverans från en underleverantör gör att man valt att inte starta bilen i SSR. Martin Berglund väntas till start i sin nya Mitsubishi R5 så det skall bli spännande att följa Martins framfart i tuff konkurrens.

Patrik dammar av sin Mitsubishi Evo IX och kommer till start i Otrimmat 4WD där de skördat stora framgångar med två SM-guld 2012 och 2013.

Anders Wiktorsson