Nyheter

Brink mästerskapstrea i EM efter Lydden Hill
Efter tekniska problem fick Brink Motorsport nöja sig med en femteplats i finalen. Teamet visade under hela helgen att det fanns fart för podiumet. Efter mottiga kvalheat blev det startruta fyra i semifinalen där man visade sitt rätta jag vilken blev en duell om segern hela vägen in mot mållinjen. Det var en tight duell där Tobias korsade mållinjen som två. Detta gav fjärde startposition i finalen och alla möjligheter till pallplats.

- Vi kände gott självförtroende inför finalen, farten fanns där. Dock trodde jag inte det skulle vara en så simpel sak som dörrstängningsmekaniken som falerade. Fick en smäll i kurva 1 och vänsterdörren öppnades. Jag försökte förgäves stänga den. En femteplats i mål får anses som godkänt säger Tobias Brink.

Efter två deltävlingar håller Brink Motorsport tredjeplatsen i EM-sammandraget. Teamet ställer även upp i EM-deltävling nummer tre som arrangeras på svensk mark i varmlänska Höjes, men näst på tur är SM-deltävlingen i Strängnäs den 11 juni.

- Vi har absolut fart för att kunna vara med oss slåss om segra, dock måste vi höja vår lägstanivå. Helgen har varit utvecklande men vi ska inte sticka under stolen med att vi velat ha en podiumplats med oss hem. Nu fokusera vi fullt på SM-säsongen och Strängnäs, där vill vi mer avslutar Ted Brink.