Nyheter

Slottssprinten bjuder åter upp till Rallyfest.
Nu stundar det till Rallyfest vid fina barockslottet Ericsberg i vackra Sörmland.
Katrineholms Motorklubb o Ericsbergs Slott arrangerar 11 juli Slottssprinten, en tävling som blivit oerhört populär och som är "Mer än bara Rally".

Det är nu tio dagar innan det blir fullt fart vid Slottet, där det i år är gångavstånd till 2 sträckor från själva slottet. Och på ägorna är den stora servicearean belägen granne med stora slottsparken, där sedan kvällens "After Rally" sker under gemytliga former med grillat vildsvin, härligt mingel och musik till sena natta.

I morgon kväll, 1 juli kl.18 går anmälningstiden ut, så vill du rallyåkare vara garanterad Noter och komma med i Officiella tävlingsprogrammet som är det hög tid besöka Resultatservice.se och anmäla dig bums.

Vi bjuder på omväxlande vägar med som vanligt hög standard, väl tilltagen tid till lunch o serviceuppehåll vid Slottet så det finns chans att träffas och mingla. Prisutdelning sker som vanligt på Slottstrappan, och sedan tar "After Rally" vid i slottsparken.

Resultatservice o Racetiming servar med liveresultat online, Rallyradion håller humöret på topp vid både sträckor och servicearean.

Som sagt, kl.18 den 1 juli stänger anmälan (för att vara garanterad noter och med i programmet som går till tryck den 2:a juli).

Väl möt till Slottssprinten 11 juli 2015 - "Mer än bara Rally". Vem blir årets "Kung på Slottet" och vem tar "Prinstiteln" i år??

www.kmk.nu

Motorsporthälsningar

Katrineholms Motorklubb Tävlingsledningen
Crister Nystrand