Nyheter

Imorgon väntar EMK-kannan i Eskilstunaskogarna för 1300 Rallycup
06.30 rullar första bil in i besiktningen på Bilia i Eskilstuna, därefter väntar några timmar på den gemensamma serviceplatsen där alla 1300cc-värstingar står uppradade.

Första bil från cupen rullar ut från start kl 10.07 och det är våran ungdomsåkare Pontus Florin med bisittare Björn Andersson från hemmaklubben Eskilstuna MK. Emil Carlsson/Tobias Abrahamsson rullar ut först i den stora cupen i egenskap av cupledare.

Endast 2,87 poäng efter i tabellen hittar vi Jan-Erik Eriksson/Magnus Nilsson som startar som nr 2, efter honom följer segertippade hemmaåkaren Daniel Eriksson som manas på av Pelle ?2-hjularn? Wilen.

Flera andra kommer att blanda sig in i toppstriden med bland annat Mattias Lagström som har med sig en andraplats från Hässleholm senast, Ola Strömberg, Christian Granfors, Thobias Wahlström.

15 bilar totalt kommer till start och förhoppningsvis är alla tillbaka vid målgång vid ca 16.00. Då har vi avverkat 6st utslagsgivande SS på totalt 46 km.

Helt unikt för 1300Rallycup är våra fantastiska tävlingssponsorer som är med och betalar våra startavgifter och denna gång säger vi TACK till Carfix i västerås.

Där köper vi även våra reservdelar till ett bra pris om sukkan mot förmodan skulle gå sönder. Deras logga kommer att pryda samtliga cupåkares överkant på vindrutan.

Kör hårt imorgon!