Nyheter

Cupfinal i 133 Rallycup
På lördag är det dags, Rikspokalen i Örebro som också utgör den avgörande finaltävlingen i 1300 Rallycup.

Det är inte klart fören "the fat ladie sings" sägs det, och så är det verkligen i cupen i år. Jan Erik Eriksson har kopplat greppet om segern efter hans stabila körningar hela året, men Emil Carlsson kan gå förbi med lite tur och ett toppresultat i helgen. Daniel Eriksson ger inte Emil nåt utrymme o slappna av heller då han skuggar fåtal poäng bakom på tredje plats. Junioren Mattias Lagström ligger fyra men lär också sträcka ut ordentligt då Ola Strömberg jagar tätt bakom på hemmavägar dessutom.

Allt är uppgjort för en spännande avslutning där alla kommer plåga sina 1300 kubiks maskiner till det yttersta!

15 cupekipage kommer rada upp för start direkt efter ungdomsklassen, där våran Pontus Florin är med och drar som vanligt.

Vi finner några nya namn i anmälningslistan, tidigare cupvinnaren och hemmaåkaren Stefan Sollenfelt, Joakim Rydin samt Jimmy Kujjanpää som är tillbaka efter några tävlingars frånvaro. Roligt!

Smk Örebro bjuder på 3 sträckor på totalt 34 km som dom tävlande ska få avnjuta med Gunnar Barths vägvisning som vanlig.

Vi är glada att åka cup här och att samtliga får komma till start då arrangören har tvingats gallra i startfältet pga det enorma intresset.

Väl mött i skogarna, ni lär höra oss!

1300 Rallycup - Mer rally för pengarna
www.1300rallycup.se