Nyheter

Victor och Jonas tar hem en fjärdeplats i årets första SM-deltävling klass JSM - Otrimmat 2 WD
Under helgen som var gick årets första SM-deltävling, Rally Vännäs, där Victor och Jonas tog en fin fjärdeplats. Vännäs bjöd på fantastiska förhållanden och snabba vägar. Resan till Vännäs kunde varit bättre. På grund av rådande väder med stora mängder snöfall fastnade Jonas i kö och stod stilla i strax under 8 timmar och anlände till Umeå strax efter ett på natten och Victor med team kom fram till Umeå först kl 5 på fredags morgonen. Bättre uppladdning hade man önskat.

Efter fredagens inledande sträckor låg teamet på en tredjeplats och man var redo att ta sig an de sista 6 sträckorna under lördagen. -"Vi hade en bra känsla i bilen hela tiden och tyckte att vi hade bra fart, säger Victor, men tyvärr visade klockan annat. Vi får helt enkelt snäppa upp ett par hack till nästa SM-deltävling, fortsätter Victor, och visa att vi är att räkna med i årets toppstrid om SM-guldet".

Teamet avslutar Rally Vännäs med en stark fjärdeplats och ser nu framemot nästa deltävling som avgörs i Östersund den 23-24 Februari.

Victor Karlsson Rallyteam