Nyheter

Mattias Adielsson WRC2 fyra i Rally Sweden
Landslagsföraren Mattias Adielsson kom tillsammans med sin kartläsare Andreas Johansson fyra i WRC2 i Rally Sweden efter en mycket stabil körning under hela rallyt.

- Det här blev bättre än vad jag kunde drömma om. Vi har haft en problemfri resa och våra tider har varit i närhet med de absolut snabbaste i klassen. Att kunna vara med och utmana i WRC2 är helt fantastiskt, säger en rörd Mattias Adielsson.

Rally Sweden har fungerat perfekt för Mattias och Andreas från första metern, när de var snabbast på shakedownen i torsdags, till sista sträckan under söndagen. En höjdpunkt var SS 4 då de satte tredje snabbaste tid i WRC2.

- Riktigt skönt att kunna få till en så bra sträcka och ta en tredje plats på den. Nu vet vi vad som krävs för att kunna hänga med de bästa och arbetet för att kunna få fler chanser kommer att kännas mycket lättare nu. Ett stort tack till alla som hjälper oss, allas hjälp är lika värdefull för att vi ska nå framåt. Även ett jättestort tack till all fantastisk publik som har hejat på oss under hela helgen, det har verkligen känts att vi haft ett stort stöd, avslutar Mattias Adielsson.

Urban Andersson