Nyheter

E-cupen säsongsstartar med Skilling 50
Skillingaryds MK arrangerar lördagen den 28 april den första deltävlingen i årets E-cup.
Cupen fyller i år tjugo år och Skilling 50 inleder jubileumsåret.

Skilling 50 bjuder på två sträckor som körs två gånger, sammanlagt strax över 20 km vilket är lagom mycket och är ett sätt att visa för alla att klubben är mån om att de som kör cupen skall få tävla under bästa tänkbara förhållande. Cupen fyller en viktig funktion för både de som är på väg upp och de som är rallymotionärer och bidrar till sammanhållningen bland rallyfolk i de arrangerande klubbarna.

Vintern höll länge sitt grepp men de sista dagarnas väderomslag gör att både arrangör och vägägare känner sig trygga i att inbjuda tilltävling

Skillingaryds MK är den enda motorklubben med rally på programmet i den så kallade GGVV regionen (Gnosjö, Gislaved, Värnamo och Vaggeryd) och har aktiva förare och medlemmar även i orter väster om Skillingaryd som nu får chansen att visa upp sig på hemmaplan.

Anmälningstiden går ut söndagen den 22 april kl 18 och trots oväntad och oönskad konkurrens från en flyttad tävling i Skåne räknar Skillingaryds MK med en välfylld startlista.

Första start är kl 11.00 från klubbens folkracebana i Föreberg strax väster om Skillingaryd. Där finns det också möjlighet att se all ekipagen under serviceuppehållet innan de ger sig ut på det andra varvet cirka klockan 13.

Mats Bergman