Nyheter

Åter satte en sten stopp för Adielsson
I helgens Rally Askersund satte åter en sten stopp för Mattias Adielsson och kartläsaren Andreas Johansson. På den fjärde specialsträckan var det åter en höger sväng som det på innern låg en sten gömd i gräskanten. Länkarmen gick av och de kunde inte fortsätta tävlingen utan tvingades snöpligt bryta den.

- Vad ska man säga, stolpe ut två tävlingar i rad. Det var väldigt likt South Swedish Rally med punktering i början och sedan en sten som var i vägen. Det slog aldrig i så hårt i bilen så jag förstod först inte vad som hänt, men en halv sekund senare kände jag igen symtomen och det var bara att parkera.

Rally kan ibland vara så oerhört grymt, vi har kört över massor av liknande stenar i karriären men nu har konsekvensen varit väldigt stor två tävlingar i rad. Vi får sätta oss och analysera det här mycket noggrant och se hur vi skall kunna dra rätt lärdomar för framtiden så att vi undviker detta.

Jag vill även tacka Jerker Axelsson och resten av Pontus Tidemand Racing för en perfekt bil och support i Rally Askersund, tillsammans kommer vi tillbaka ännu starkare, säger Mattias Adielsson

Urban Andersson