Nyheter

Elias Lundberg upp i SM-ledning efter Rally Askersund
Nu är jag hemma igen från Askersund. Efter tävling fyra helger i rad så har jag nu ""hela" två veckor ledigt från tävlingar som jag kan analysera och ta in resultaten.
Hinner nog med lite jobb och träning också. Vi har haft en kanon vårsäsong och jag leder nu 3 mästerskap efter att jag gått upp i SM ledning när vi tog en andraplats igår i Askersund! ADAC Opel Rallye Cup, SM och Svenska Rallycupen (en serie jag inte kommer följa framöver).

Men till gårdagens SM tävling, en grymt rolig tävling där vi hade en rejäl fight om topp 3 platserna. Jag hade svårt de två första sträckorna då det kändes ovant efter att ha åkt asfalt och tappade ca 8 sek på Flodin. Men sedan kom jag bättre in i det och låg ca 6-7 sek efter Flodin nästan hela tävlingen ända tills jag kände att det var för viktigt att jag tog mig i mål för att jaga Flodin. Så jag slog av lite på tempot de sista sträckorna och satsade på att göra en bra tid på powerstage vilket lönade sig. Vi blev tvåa till slut och var snabbast på powerstage!

Vi valde tävlingen som joker vilket gör att jag får 1,5 gånger poängen. Så efter att SM-ledaren Kristian Johansson hade problem så tog jag så pass mycket poäng att jag och David nu leder SM i Trimmat 2WD.

Stort tack till alla som gör detta möjligt, jag lever min dröm tack vare alla som hjälper till!