Nyheter

Victor och Jonas tar en tredje plats i den fjärde JSM-deltävlingen i Askersund
I helgen avgjordes den fjärde JSM-deltävlingen, värdort var Askersund. Det bjöds på snabba vägar och ett varmt och somrigt väder. Victor Karlsson med kartläsare Jonas Magnér kunde avsluta tävlingen med en tredjeplats efter en hel del strul.

-"Vi hade som mål att ta ytterligare en pallplats, säger Victor. Dock hade vi önskat en högre valör än tredjeplatsen, vi tyckte att allt kändes bra men sträckorna var väldigt snabba och det passar inte riktigt vår bil. På den fjärde sträckan var det en dold sten som vi körde på och vi var tvungna att slå av på tempot på sträckan efter då vi inte kände oss säkra på om vi skulle kunna nå servicen.

Väl på service kunde man konstatera att vi hade en krökt och sprucken framvagn. Denna lyckades man byta och vi kunde fullfölja tävlingen. Det känns skönt att ta med oss värdefulla poäng inför de två avslutande deltävlingarna?, avslutar Victor.

Victor och Jonas ligger just nu trea i JSM-tabellen och de kommer göra allt de kan för att avancera. Nästa tävling blir Midnattssolsrallyt, då en en Volvo 242.