Nyheter

Söndag den 10/6 är det dags för 3:e upplagan av Bil-Månsson Rallysprint.
På söndag den 10/6 är det dags för 3:e upplagan av Bil-Månsson Rallysprint i Eslöv. Ett varvlopp på asfalt, totalt 22,5km ss fördelat på 3 heat.

Totalt 64 ekipage ställer i år upp.

Start och mål är på Bil-Månsson Eslöv och sträckan ligger på Gryby industriområde. Första start 10:30.

I år skänker Bil-Månsson totalt 10 000kr i prispengar fördelat på snabbaste trimmade bil och snabbaste standard bil.

Bland de trimmade ligger fjolårets totalvinnare Jocke Grahn i sin Ford Focus WRC bäst till att ta hem prischecken men många snabba åkare lär uppvakta honom om totalvinsten, t.ex. Jocke Kristiansson, Rolf Grybb m.fl.

I den otrimmade klassen är oddsen inte så höga att snabbe Peter Vestlund i sin Grupp F BMW släpper segern ifrån sig, men finns många snabba åkare bakom som kör fort och kan överraska, tex bröderna Ekdahl, Björn Hansson m.fl.

Bil-Månsson skänker även ett pris till snabbaste Volvo, vinsten här är att denna förare får njuta av en weekend med en ny Volvo.

Extra kul är att den gamle asfaltkungen Mats Andersson tar med hela familjen att ställa upp i tävlingen.

Mats ställer upp i sin Opel Adam R2, Pappa Östen i sin Opel Astra Kitcar, dottern Frida kör Opel Kadett Grupp H och sonen Simon får göra förarpremiär i Erik Harryssons Renault Megane Grupp F.

En nyhet för i år är att Sebastian Bourghardt från Rallyradion kommer vara speaker vid publikplatsen vid F.d. Volvo Truckcenter där det även kommer säljas mat och dryck.

På serviceplatsen har Bil-Månsson dessutom hoppborg och popcorn till alla barn.

Erik Harrysson
Servicemarknadschef, Eslöv & Hörby