Nyheter

Bil-Månsson Arena SS1 Pus - TV-Svängen - 1 september
Lördagen den 1 september är en dag då det kommer att gå lite fortare på vägarna utanför Hörby - det är nämligen dags för den 54:e TV-Svängen, ett nationellt rally på grus.

Bil-Månsson är ett företag som älskar motorsport och lokala arrangemang, därför är det extra kul att vara med som sponsor av ett event som TV-Svängen.

Längst med rallysträckan, SS1 Pus kommer ni att hitta Bil-Månsson Arena! Där kommer att finnas aktiviteter för hela familjen såsom hoppborg, korvgrillning och dessutom kommer vi att visa de senaste bilmodellerna från Volvo, Renault och Dacia. Infarten till Bil-Månsson Arena är från Långaröd.

Tävlingens start är på Parktorget i Hörby kl. 10, och första bil beräknas passera Bil-Månsson Arena SS1 Pus ca 10:30. TV-Svängen har ca 140 startande som ska ta sig an sex stycken specialsträckor på ca 37 km. Vi har dessutom två sträckvinster på SS1 Pus, snabbaste standardbil och snabbaste 2WD, vinnarna får prischeckar från Bil-Månsson.

På bilden ser ni Filip Svensson i full fart. Till vardags jobbar han som tekniker på Bil-Månsson och är därför självklart en av förarna vi sponsrar. Han kommer att ställa upp med sin nybyggda Volvo 940 och tävlar i klassen B-Förare Grupp F/VOC.  

Foto: Adam Owczarek