Nyheter

Klar SM-medalj inför finalen i helgen för Elias Lundberg
På torsdag åker vi till Linköping för en av årets höjdpunkter. Rally-SM finalen East Sweden Rally ska köras och vi har fortfarande chans på guldet även fast vi fick hoppa över förra deltävlingen. Men en sak är redan säker, vi har säkrat en medalj. Men vad det blir för valör får vi se efter helgen. Det är grymt jämt i toppen, jag ligger på tredje plats med ynka 4 poäng upp till den gamla VM-föraren Patrik Flodin som är i ledningen. På andra plats ligger Kristian Johansson som tidigare har flertalet SM-medaljer.

Det ska bli riktigt roligt att ta sig an denna fight, jag vet att de andra två kommer göra allt för att vinna. Jag vill självklart också vinna och kommer försöka hänga på grabbarna. Men jag känner ändå att det inte riktigt är värt att chansa och ge precis allt. Fokuset i år är på ADAC Opel Cup i Tyskland och att ens ta en medalj i SM är ren bonus och något jag redan är väldigt nöjd med. Så att chansa allt och kanske köra av vägen och påverka min fortsatta satsning nästa år känns inte rätt. Men vi ska absolut göra så gott vi kan och samtidigt köra med insidan.

Vi känner oss väl förberedda så nu avslutar vi SM-säsongen med ett stort leende och ser till att njuta av vägarna i Linköping.