Nyheter

Mattias Adielsson bronsmedaljör i Rally-SM
Göteborgaren Mattias Adielsson och kartläsaren Andreas Johansson avslutar årets succésäsong med ett brons i Rally-SM. En andra plats i East Sweden Rally blev facit i helgen och det räckte till en bronsmedalj.

- Vi har två guld i SM-Sprint och nu ett brons i Rally-SM så det här året har verkligen varit bra. Om vi sedan lägger till fjärdeplatsen i Rally Sweden känns det riktigt bra. Vi har under året kört för Pontus Tidemand Racing och vilket team, de har verkligen hjälpt oss på bästa sätt för att nå dessa framgångar, säger Mattias Adielsson.

East Sweden Rally startade på bästa sätt under den första etappen. Adielsson var då tvåa efter Pontus Tidemand. Under lördagen försvann Tidemand och Adielsson höll sedan andra platsen efter Martin Berglund.

- Vi har så mycket hjälp av så många för att kunna syssla med rally på denna nivå, så att under året få bjuda på tre medaljer varav två guld känns helt underbart. Jag är även nöjd med att vi kunde ta bronsmedaljen trots att vi brutit två tävlingar och att vi var med och fajtades in i det sista om guldet. Det här bygger verkligen för framtiden, avslutar Mattias Adielsson.

Slutställning i Rally SM 2018
1 Martin Berglund SMK Gävle
2 Johan Holmberg Gotlands MF
3 Mattias Adielsson Göteborgs MF