Nyheter

Svenska RallyCupen redo för final & prisutdelning, blir det "time out" 2019?
Svenska RallyCupen laddar i skrivande stund för fullt inför finalen av årets serie, den 27:e oktober avgörs Marknadsnatta med basen i Skänninge, för arrangemanget står Västra Östergötlands MK där fem sträckor ska avverkas. Som vanligt väntas ett högklassigt startfält när rallyåret börjar lida mot sitt slut, närmare 100-talet tävlande har redan anmält sig!

Samtidigt har riktlinjerna för den avslutande prisutdelningen och festen lagts, lokal är bokad och det blir som tidigare på Safiren i Katrineholm som allt äger rum. Lördagen den 17:e november är det dags att fira vinnarna och fördela årets prispengar! En mer utförlig inbjudan samt anmälan för festen är på gång, planen är ett upplägg likt tidigare år på mat, dryck och priser!

Frågorna om nästa års cup duggar tätt, såväl tävlande som arrangörer har hört av sig. Diskussioner förs, men risken finns att Svenska RallyCupen tar "time out" 2019.
- Vi vill fortsätta hålla samma höga klass som tidigare, både för våra arrangörer, tävlande och partners, men för en fortsättning krävs nya krafter! Vi har alla svårt att få tiden att räcka till, samtidigt som flera medlemmar i cuporganisationen vill trappa ned med ålderns rätt.

Det krävs tid för att få allt att lira, logistik kring tävlingar med material för cupen och support åt våra arrangörer på plats från fredagens eftermiddag. Lördagen är fullbokad från morgon till sena kvällen med arrangemanget och som avslutning poängräkning som vill ha klar strax efter sista bils målgång! Där efter väntar summering, innan material ska samlas in före hemfärd.

Med anledning av detta har vi inte öppnat upp någon intresseanmälan för arrangörer inför 2019, flera har dock själva hört av sig och finns till förfogande om nya krafter inom cup organisationen kommer in.

Vill Du vara med och påverka och vara en del av Sveriges bästa Rallycup? Maila då oss på info@svenskarallycupen.se eller ring Conny Hansson eller Lennart Andersson, kontaktuppgifter finns på cupens hemsida, www.svenskarallycupen.se. Berätta lite om er och vad ni vill och kan hjälpa till med 2019 så finns chansen att cupen lever även 2019!

Jeremias Ericsson