Nyheter

Victor Hansen - Sachsen Rallye och inför South Swedish Rally
Sachsen Rallye

Victor Hansen och Victor Johansson åkte till Sachsen Rallye med Zwickau som huvudort för att köra andra deltävlingen i Tyska Mästerskapet. Dock tog tävlingen ett drastiskt slut då en medtävlare kraschade våldsamt på SS1 under fredagskvällen. Räddningstjänst var snabbt på plats men tyvärr miste både föraren och kartläsaren livet. Tävlingsledningen beslöt att avbryta rallyt. Våra tankar går till anhöriga, team och vänner.

Inför South Swedish Rally 31/5 - 1/6

På fredag 17.30 startar årets andra SM-deltävling South Swedish Rally från Älmhult. Årets startfält är det tuffaste på många år med 109 ekipage anmälda. Tävlingens totallängd är 376 kilometer. Av dessa är 116 kilometer fördelat på 11 specialsträckor. Första bil beräknas vara imål 16.30 på lördag. Victor och Victor kör i Otrimmat 2WD och har startnummer 36. I klassen är det 27 anmälda.

-Detta är en tävling vi verkligen ser fram emot. Startfältet är stentufft och de småländska vägarna är utmanande. Det är precis så det ska vara, säger Victor Hansen. Extra kul är att de båda VM-åkarna Tom Kristensson och Dennis Rådström kommer till start. Båda tävlar i samma klass som Victor och Victor.

Liveresultat från tävlingen finns på www.resultatservice.com. Radiosändning direkt från tävlingen finns på rallylive.se. Tankar, analyser och annat hittar man på Tommy Svenssons Motorblogg på Kristianstadsbladet.