Nyheter

Väldigt tuff Tävling i Lettland för Elias Lundberg
Efter en riktigt tuff helg för oss i Lettland där tredje deltävlingen i Rally-EM ägde rum är vi nu hemma igen.

Som ni kanske redan vet gick det inge vidare alls. Allt kändes bra inför start, bilen, vägarna och hela teamet kände sig redo. Men tyvärr gick allt snett redan på första sträckan. Jag missbedömde en lurig sväng som gick över asfalt och vi skar ner i diket och rullade bilen. Publiken rullade snabbt tillbaks oss på hjulen igen och jag la i ettan för att köra vidare men insåg snabbt att hjulen inte satt där de skulle och vi kom ingen vart. Vi fick därför bryta och mekanikerna lyckades laga bilen till dagen därefter. Men tyvärr hann vi bara en sträcka innan ett mystiskt elfel förstörde dagen även om vi kunde slutföra rallyt.

Efter 100 tävlingar utan en crash var det vår tur helt enkelt. Jag var förstås väldigt frustrerad och besviken över det som hände just där och då när hela teamet var så sugna på revansch efter Kanarieöarna. Men ibland gör man misstag och är det nått jag lärt mig från alla dessa 100 tävlingar är att erfarenhet är otroligt viktigt inom denna sport. Så nu har jag helt enkelt skaffat mig en ny erfarenhet som jag kan använda till min fördel framöver. Vi laddar om och ser framåt!

Därför har vi precis efteranmält oss till Torsdagsrallyt som går redan i morgon i Eskilstuna. Då kör vi med vår egna Astra för att bara köra och ha roligt.