Nyheter

Elias Lundberg åker SM
Det är Rally-vecka och vi är tillbaks i SM igen! Denna gång går tävlingen i Nyköping och vi kommer inte till start i vår egen Opel Astra. Ola Axelsson lånar ut sin Volvo 240 som vi tävlade med i Rikspokalen förra året där vi vann den tvåhjulsdrivna klassen. Som ni redan vet har vi lite ekonomiska svårigheter och för att ha störst chans att kunna tävla så mycket som möjligt här hemma så kommer Opeln troligtvis säljas.

Jag är otroligt tacksam att Ola är med och hjälper oss återigen vilket gör att vi kanske kan ställa upp i fler SM-tävlingar i år. Just nu håller vi på för fullt för att få bilen klar till helgen och det gör att jag inte kommer hinna köra något test med bilen innan. Så första sträckan i Nyköping blir första gången på över 8 månader jag åker bakhjulsdriven bil. Vi kommer fokusera på att få tillbaka självförtroende och fart efter senaste tidens motgångar. Klassen är som vanligt väldigt tuff med 40 startande och säkert 5-10 stycken som kan vinna.

Nu i helgen var vi även i Säffle där jag fick ta emot stipendium från Lars-Erik Torphs Minnesfond. Det är ett stipendium som delas ut vart annat år till lovande och hårt satsande juniorer. Det kändes otroligt ärofyllt att få ta emot det! Nu laddar vi för Nyköping.