Nyheter

EC Snapphanerallyt nästa i SSRC och SSM
Drygt 150 rallyekipage och tusentals åskådare kommer på lördag att ta sig till Hässleholm och EC Snapphanerallyt. Med Hässleholmsgården som bas kommer fyra specialsträckor att köras, tre kortare före service och sedan nästa två mil som avslutning på en inte helt okänd sträcka. Genom åren har tävlingen alltid haft någon form av mästerskapsstatus och så även i år när Sydsvenska Rallycupen och Sydsvenska Mästerskapet utgör stommen i tävlingen tillsammans med Smålands och Södras DM.

Med några få undantag är hela den sydsvenska rallyeliten på plats. Några har använt sommaruppehållet till att se över bilar och vila sig i form medan andra har tävlat så flitigt som möjligt eller varit i Finland och hämtat inspiration för framfart på breda grusvägar. Något som kan vara användbart på den avslutande sträckan.

Vi återkommer efter tävlingen med resultat, kommentarer och ställningarna i Sydsvenska Rallycupen och Sydsvenska Mästerskapet.

Varmt välkomna till Hässleholm. Följ tävlingen på www.resultatservice.com. Första start klockan 13 och första bil i mål cirka 16.30.

Mats Bergman