Nyheter

Bil-Månsson Arena SS2 Pus - TV-Svängen - 14 september
Lördagen den 14 september är en dag då det kommer att gå lite fortare på vägarna utanför Hörby - det är nämligen dags för den 55:e TV-Svängen, ett nationellt rally på grus. Bil-Månsson är ett företag som älskar motorsport och lokala arrangemang, därför är det extra kul att vara med som sponsor av ett event som TV-Svängen.

Längst med rallysträckan, SS2 Pus kommer ni att hitta succén från i fjol - Bil-Månsson Arena! Där kommer att finnas aktiviteter för hela familjen såsom hoppborg, korvgrillning och dessutom kommer vi att visa de senaste bilmodellerna från Volvo, Renault och Dacia. Infarten till Bil-Månsson Arena är från Långaröd.

Tävlingens start är på Parktorget i Hörby kl. 10.30, och första bil beräknas passera Bil-Månsson Arena SS2 Pus ca 11.00. TV-Svängen har ca 140 startande som ska ta sig an sex stycken specialsträckor på ca 37 km. Vi har dessutom två sträckvinster på SS2 Pus, snabbaste standardbil Volvo och snabbaste trimmade Volvo/ Renault, vinnarna får prischeckar från Bil-Månsson.

För frågor om eventet kontakta Servicemarknadschef Erik Harrysson, erik.harrysson@bilmansson.se. Vi lovar en dag med mycket härligt motorljud och snabba bilar!

Varmt välkomna till Bil-Månsson Arena!