Nyheter

Brink Motorsport i utökad mästerskapsledning efter Jyllandsringen
Brink Motorsport är i fortsatt mästerskapsledning efter näst sista deltävlingen som avgjordes på danska Jyllandsringen. Höjdpunkter för teamet var Tobias Brinks två andraplatser samt den starka insatsen av Brink Motorsports junior Hannes Morin.

Hannes Morin, förare #51:
" - Vi var med från start denna helgen och gjorde ett stabilt kval. Bra fart i första racet, något som gav lovord inför andra racet där jag hade pole position. Det blev dock ett upptorkande race där mitt startspår var blötare än det andra och jag var fyra efter starten. Jag visade därefter att jag hade fart för att vinna racet. Tog mig upp på tredjeplats för att därefter bli avknuffad av danska racinglegenden Casper Elgaard. Han ko m som en torped. Hade verkligen sett fram emot min första pallplats, surt!"

Tobias Brink, förare 71#:
" - Dubbla andraplatser känns givetvis riktigt bra, bra med poäng! Samtidigt hade jag väldigt gärna velat vinna ett race i helgen. Vi vill vinna mästerskapet, allt är öppet men Robert har ett tydligt försprång inför finalen. Han var dock för stark idag, hatten av. Vi får helt enkelt nöjda oss som näst bästa poängplockare denna helgen."

Andreas Wernersson hade motvind, farten fanns där men efter lätt kontakt med muren och havererad hjulupphängning fick han nöja sig med en sjätteplats i andra racet, detta efter att ha kammat hem en tredjeplats i första.

Ted Brink, teamchef Brink Motorsport:
" - Vi drygade ut i teammästerkapet - härligt! Bra insats av Tobias, motigt för Andreas och väldigt Imponerad av Hannes. Han kommer rakt från gokarten, i april hade han aldrig suttit i bilen och nu visar han i att han har fart för att vinna ett race - imponerande."

Nu återstår endast finalen som avgörs på Mantorp Park den 5 oktober. Vi hoppas att vi ser er alla där för att stött oss i denna slutspelsdramatik.