Nyheter

Henrik Appelskog kliver av som Codriver till Tom Kristensson
Efter tre mycket succéfyllda år, seger i Opel Adam Cup i Tyskland 2017, andra plats i Junior-EM för Opel Junior Rally Team 2018, och inte minst årets silvermedalj i Junior-VM, väljer nu Henrik att kliva av den vidare satsningen. Anledningen är tidsbrist då tävlandet på så hög nivå tar mycket tid i anspråk.

- Familj, hus och heltidsarbete är svårt att kombinera med en rallykarriär av den här kalibern, säger Henrik

- Jag känner att jag inte kan ge Tom och rallysatsningen den tid och engagemang som krävs, och då är det bättre att lämna över till någon som har tid.

- Dessutom hoppas jag att Tom kommer att gå riktigt långt i sin rallykarriär, och då blir det ännu svårare att få tiden att räcka till.

- Jag har haft riktigt kul ihop med Tom och Teamet under de här åren, och kommit så mycket längre och fått uppleva mer än jag någonsin trodde jag skulle göra.

- Till sist vill jag säga samma sak som jag alltid säger efter en avslutad tävling: Tack för skjutsen Tom!

- Jag har stor respekt för att livssituationerna är olika och att vi måste göra olika val efter det, säger Tom

- Jag vill rikta ett stort tack till Henrik för allt han gjort för Teamet, och att han under de här åren starkt bidragit till min utveckling som förare.

- De vi upplevt tillsammans har varit både extremt roligt och känslosamt, minnena kommer alltid att finnas kvar, och jag önskar Henrik all lycka i framtiden!

Tom Kristensson Motorsport