Nyheter

Joakim Sjöberg blir ny Co-Driver till Tom Kristensson
34-årige Joakim Sjöberg från Skövde, men tävlande för Hofors MS, blir Tom Kristenssons nye co-driver nästa säsong.

Joakim är en rutinerad co-driver, och har sedan debuten 2003 gjort bl.a. 13 VM-tävlingar, de flesta i WRC2, men även i JWRC. Han har även tävlat i EM och i olika nationella mästerskap runt om i Europa, och har varit co-driver till bl.a. Emil Bergkvist, norrmanen Steve Rökland, Fredrik Åhlin och Adam Westlund.

- Jag ser med spänning fram emot att bli delaktig i Toms fortsatta satsning i rallykarriären, säger Joakim

- Toms målmedvetenhet och starka engagemang inspirerar, och han har, i för rallysverige, en unik förmåga att kombinera tävlande på en hög nivå med heltidsarbete och entreprenörskap.

- Det jag kan tillföra är min erfarenhet, framför allt från utlandstävlande, samt ge ny input i Toms utveckling, avslutar Joakim

- Jag är mycket glad över att Joakim kommer att bli min nye bisittare, med hans erfarenhet och engagemang är jag övertygad om att jag kommer att utvecklas inom olika områden, och inte minst skall vi ha kul ihop, säger Tom.

- Det vi just nu tagit tag i är planeringen för nästa säsong, samt jobba på hur samarbetet skall utvecklas och fungera. Jag är övertygad om att vi kommer att få till det på ett väldigt bra sätt.

- När nu denna pusselbit fallit på plats, ser jag verkligen fram emot säsongen 2020, avslutar Tom.