Nyheter

Victor Hansen - Inför BAUHAUS ROYAL RALLY OF SCANDINAVIA 2023
Den 6-8 juli är det dags för 1. Bauhaus Royal Rally of Scandinavia 2023 som är den tredje och sista deltävlingen på grus i Junior-EM.
Junior-EM's tre sista deltävlingar är på asfalt.

Deltävlingen är på "hemmaplan" för Victor och Victor och har sin bas i Karlstad, Värmland. Tävlingen bjuder på gamla klassiska Svenska Rallyt-sträckor, såsom Colin ́s Crest, till sträckor som bland annat gått i SM-tävlingar och i distriktstävlingar runt om i Värmland.

Det kommer bli en tuff tävling med 16 startande ekipage i Junior-klassen, där "The Victors" siktar på en framskjuten placering så de kan få med sig så mycket poäng som möjligt till sammandraget i juniormästerskapet.

Victor Hansen:
- Det ska bli otroligt kul att tävla på svensk mark igen, och få visa upp sig för den svenska publiken och framförallt mycket folk man känner som kommer att befinna sig i skogen.
Inför tävlingen kommer vi att gå igenom bilen i vanlig ordning så att allt är under kontroll och sedan ladda för fullt inför starten.
Det kommer bli en utmanande tävling med snabba vägar, som är relativt lika Liepaja, fast smalare vägar.
Vi åker till tävlingen med en ödmjuk inställning och ska göra vårt bästa utifrån våra förutsättningar samt förvalta hemmatävlingen på ett gynnsamt sätt och skapa bra förutsättningar inför de kommande asfaltstävlingarna i Junior-EM.

Hela eventet börjar med en shakedown-sträcka under torsdagen som mäter 4,43 km.
Tävlingen består sedan av 8 unika specialsträckor, där samtliga går dubbelt och mäter hela 185,18 km specialsträcka.
Dessa utslagsgivande sträckor kommer att köra under fredagen och lördagen, och avslutas på den välkända och klassiska Svenska Rallyt krönet "Colin's Crest" innan ekipagen tar målflagg i Karlstad under lördagseftermiddagen.

Victor Hansen Motorsport