Nyheter

Tom ser fram emot att köra SM-tävlingen Snapphanerallyt på hemmaplan.
Med startnummer 9 i kommer SMK Hörbys Tom Kristensson och co-driver Andreas Johansson att ge sig i kast med SM-tävlingen Snapphanerallyt i Hässleholm. De kommer att köra för Team Skåab i teamets Ford Fiesta R5 och har 16 konkurrenter i klassen Internationella 4 WD.

- Jag har inte kört någon av de tre tidigare deltävlingarna i SM, men det skall bli kul och viktigt att hålla i gång tävlandet efter avbrottet i EM-tävlandet, säger Tom

- Jag är väldigt tacksam för att jag fått den här möjligheten av Team Skåab, jag ser verkligen fram emot att få köra en tävling på hemmaplan för alla som följer och stöder mej.

- Det är hög klass på medtävlarna i klassen och främsta målet med tävlingen är att få en riktig genomkörare, men när man väl står på startlinjen så kommer tävlingsinstinkten fram.

Totalt är 80 ekipage anmälda i de olika SM-klasserna till Hässleholms MK:s traditionstyngda tävling, plus ytterligare 14 i olika Supportklasser. Tävlingen startar på fredag kväll då man kör en sträcka på asfaltunderlag två gånger på den s.k. Garnisonen. På lördag blir det ytterligare 6 sträckor på grusunderlag, totalt ca 9 mil specialsträckor.