Tävlingsinformation

Simrishamnsmixen
Simrishamns MK

9 apr 2016

Ett nationellt rally ingående i DM för Södra BF, DM för Smålands BF, Sydsvenska Rallycupen (SSRC) och Svenska Regularitycupen. Banans längd är ca: 170 km varav ca: 38 km är SS fördelat på 6 SS, varav 1 körs 2 ggr.

Resultat

DeltävlingResultatMobilresultatGrafikSlutresultat
Simrishamnsmixen  
Simrishamnsmixen - Regularity      
Läs här om du har problem med att få uppdaterade resultat

Publikinformation

Start- och målplats (HQ) är förlagd till Autoseum i Simrishamn.
Första start 10:00
Program finns att köpa hos:

Statoil i Simrishamn
OK/Q8 i Brösarp
Rogers Mackalivs i Tomelilla
Möllans Cafe i Sjöbo
Kiosken i Gärsnäs
och på Autoseum tävlingsdagen

SS 1
Välkänd snabb sträcka som i år är förlängd med ett svårkört parti.Trångt genom gårdar ochh knepiga målsvängar med hinder i kanterna. Måste bli en riktig publiksträcka.

SS 2 & 6
En sträcka på riktigt fin byväg som används ofta de senaste åren, men detta året körs den åt andra hållet. Sträckan bjuder på riktigt fin bilåka mot mål.

SS 3
Sträckan skulle vilat detta året men med uteblivna sträckor fick Simrishamn ta till reservplanen. Supersnabb sträcka på blandat grus och asfalt, men detta året i en avkortad version.
SS 4
Denna sträckan gillas av notskrivaren. Fin snabb sträcka med flera vinklar där det gäller att få farten med sig. Mitt på så kan man flyga om man vill det, knepigt sista vägbyte som kommer fort på.

SS 5
Helt ny sträcka, som är annorlunda mot övriga, lurig skogsbilsväg, sista delen gäller det verkligen att hålla tungan rätt i mun.

Facebook